Šta je premium ?

Registruj se!
Premium je samo jedan dodatak na vaš account koji vam otvara dodatne opcije na bosnajedina.com portalu. Pored sto dobivas 10 bodova popularnosti (svakim punjenjem), takodjer dobivas 2 KM besplatnog kredita za bosnajedina.com poklone. Evo ostalih stvari koje ti donosi Premium:

1. Dodatni skinovi


Pored standardna 3 skina, imate mogućnost biranja još 3 dodatna skina. Broj skinova će se stalno povečavati.

2. Uvecavanje slika


Pored opcija za označavanje, premium korisnici imaju mogućnost pregleda svih slika u veličini u kojoj su dodane.

3. Download video blogova


Svi premium članovi su u mogucnosti da skidaju video zapise u 3 različita formata: mpeg video, 3gp za mobitele i mp3. Ova opcija je posebno korisna za korisnike koji hoće da skinu odredjenu pjesmu sa youtoube-a bez gledanja videa i samim tim uštede na bandwidth-u. Serveru je potrebno par minuta da odradi cijeli proces. Cim se proces završi, dobit ćete privatnu poruku sa linkom za download. Ako je prije vas neki premium član već skidao taj video, odmah ćete dobiti link.

4. Dodavanje beskonačno galerija

Za razliku od obicnih korisnika koji imaju limit na deset galerija, vi imate mogucnost da kreirate neogranicen broj galerija za pohranjivanje vasih slika sa zabava, partija, itd.5. Veči inbox za poruke

Umjesto standardnih 40 poruka plus popularnost, imate 200 poruka plus popularnost. Znaci ukoliko je vasa popularnost 100, imat ce te inbox sa kapacitetom 300 poruka.

6. OFFLINE mod

Opcija koja služi da surfate i dopisujete se sa rajom a da niko ne vidi da ste online.

Odlična stvar ukoliko ste na poslu ili u skoli :)

7. WAP stranicaMogućnost surfanja na wap.vezice.net stranici, čitanje privatnih poruka, pregled dešavanja i jos mnogo toga. Sve na tvom telefonu.

8. Zoom slika u raja linkuMogućnost pregleda vecih slika odmah na "Raja" linku.

9. Beskonačno dodavanje prijatelja

Obicni korisnici imaju mogucnost dodavanja do 200 prijatelja, a ti kao premium korisnik mozes dodati neogranicen broj prijatelja :) .

10. Surfanje BEZ REKLAMA!


Iako do sada niste vidjeli nikakve reklame na Vezicama, to ne znači da se one nece pojaviti u budućnosti. Kao Premium korisnik bit ce te izolovani od svih budućih reklama (dok vam ne istekne članarina).

11. Dodatni Smajliji u porukama i na forumu
Budite drugaciji od drugih, impresionirajte svoje prijatelje ubacivanjem jedinstvenih smajlija koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim :).

12. Zlatni bar popularnosti + zlatni ordenIsto kao kod VIP korisnika, gdje god se prikazuje vas bar popularnosti (raja, privatne poruke, itd), on ce biti pozlacen, a na vašem profilu ce također stajati premium zvjezdica koja izgleda ovako:

13. Pregled posjećenosti i usporedba sa drugim profilima
14. Vješalica


Igrajte poznate vješalice sa ostatkom vezice.net raje :)Novo na vezicama - Emocije!


Od sada svojim prijateljima putem privatnih poruka mozete slati besplatne simpaticne emocije i time upotpuniti osjecaj dernecenja :) Sve sto je potrebno jeste da izaberete emocije koje zelite koristiti (maksimalan broj zavisi od vase popularnosti). Uzivajte!


Registruj se!


Dizajn by NetSajt.Com